Reklama

25.10.2012 16:00

Samotná registrácia na OpenAdvert.com je zadarmo a je jednotná s registráciou OpenMLM.EU a jeho partnerských projektov. Zoznam partnerských projektov je možné nájsť na stránkach OpenMLM.EU. Na OpenAdvert.com sa nezaznamenávajú žiadne osobné dáta užívateľov okrem štandardných obchodných údajov obsiahnutých v jednotlivých faktúrach za zaplatené objednávky.

Registráciou do projektu OpenAdvert.com užívateľ súhlasí s obchodnými podmienkami projektu, ktoré sa týkajúOpenAdvert.com. Táto registrácia tiež oprávňuje užívateľa k využívaniu ostatných partnerských projektov OpenMLM.EU a tiež funkcií samotného projektu OpenMLM.EU. To všetko pod podmienkou akceptácie obchodných podmienok týchto projektov.

Zadávanie reklamy

Inzerent pri zadávaní reklamy bude dbať na dodržiavanie nasledujúcich podmienok:

  • Používateľ bude propagovať len také obchodné, spoločenské a osobné aktivity, ktoré neodporujú zákonom a dobrým mravom spoločnosti a štátu, v ktorom chce svoju reklamnú kampaň aktivovať.
  • Užívateľ nebude propagovať nefunkčné projekty, stránky podporujúce rasizmus, násilie, extrémistický či inak právny či morálne nevhodný obsah.
  • Užívateľ nebude vkladať reklamy „na skúšku“. Aj reklamné kampane, ktorých cena je nulová, musia spĺňať rovnaké kritériá ako platené reklamné kampane.