Open-Pre-Launch

14.09.2012 15:43

Stovky miliónov ľudí po celom svete neustále premýšľajú o tom, ako zarobiť nejaké peniaze. Stovky miliónov ľudí dennodenne prehľadávajú internet v snahe konečne nájsť niečo, čo im pomôže dostať sa z finančných ťažkostí, prípadne zdvihnúť svoj životný štandard. A niektorí jednoducho len hľadajú ďalšie spôsoby, ako rozmnožiť svoje peniaze.

 

Či patríte ku ktorejkoľvek z týchto skupín, veríme, že informácie obsiahnuté v tomto dokumente Vám poskytnú zaujímavé alternatívne informácie, ako môžete nájsť to, čo hľadáte. Ak venujete 10 minút svojho času na zoznámenie sa s obsahom tohto dokumentu, veríme, že na jeho konci si nebudete myslieť, že išlo o stratu času.

 

Dôvodom, prečo ľudia neustále hľadajú ďalšie a ďalšie spôsoby, ako zarobiť peniaze je to, že celý náš svet, celá ekonomika je postavená na obehu a vlastníctve peňazí. Čím viac peňazí vlastníte, čím viac ich máte k dispozícii, tým väčšie sú Vaše možnosti a kvalitnejší život. Môžete si dovoliť zaobstarať kvalitnejšie bývanie, lepšie jedlo aj lieky, môžete svojim deťom poskytnúť lepšie vzdelanie a jednoduchší štart do života. Tak to jednoducho je. Bohatí sa majú lepšie ako chudobní. Práve preto sa ľudia snažia zarobiť peniaze - chcú mať lepší život. A to je normálne! Každý človek má právo chcieť žiť lepší a kvalitnejší život. Preto sme vytvorili projekt, ktorého cieľom je práve to - umožniť každému záujemcovi žiť lepší a kvalitnejší život podľa jeho vlastných predstáv.

 

Existuje veľa možností, ako začať zarábať peniaze. Niektoré tieto spôsoby sú jednoduchšie a niektoré zložitejšie. Jedny umožňujú zarábať len trochu, iné ponúkajú obrovské príjmy. Existuje ale niekoľko oblastí, ktoré fungujú doslova ako stroje na peniaze.

 

Medzi tieto oblasti patrí bankovníctvo, obsluha platobných kartových systémov, lotérie a stávkové kancelárie ... a niekoľko ďalších. Napríklad o bankovníctve je známe, že z každého vkladu svojho klienta dokáže vytvoriť až desiatky percent zisku ročne. A to sme v týchto úvahách ešte veľmi konzervatívny. Svojim klientom ale za tieto vklady poskytujú len minimálne zúročenie na vkladoch, ktorého výška len ťažko dokáže pokryť inflačný rast. U kartových asociácií obsluhujúcich platobné terminály a bankomaty je známe, že si účtujú značné provízie z každej platby, ktorú zákazník u obchodníka prostredníctvom svojej platobnej karty zaplatí. A prevádzkovatelia stávkových a lotériových spoločností? Ich zisky sú doslova nedosiahnuteľné a každý vlastník takejto spoločnosti má k dispozícii v podstate neobmedzené množstvo peňazí.

 

Je teda jasné, že tieto oblasti generujú až nepredstaviteľné objemy peňazí a ziskov svojim prevádzkovateľom a majiteľom. Problémom je, že nikto z tých, ktorí tieto oblasti vlastnia alebo prevádzkujú, sa nechce o tieto možnosti s ostatnými podeliť. Až doteraz! Práve teraz, v tejto chvíli vzniká projekt, ktorý chce umožniť každému záujemcovi podieľať sa na týchto obrovských ziskoch vo všetkých týchto oblastiach.

 

Základným prvkom celého projektu je vlastná banka. Banky sú inštitúciami, ktoré ovládajú všetok finančný tok na celom svete. Ty dávaš do bánk svoje peniaze, ktorými oni potom disponujú a generujú obrovské zisky, ktoré idú do desiatok percent ročne! A z týchto ziskov dávajú svojim klientom, čiže aj Tebe, len minimálne podiely, aj keď práve s peniazmi Tvojimi a ostatných klientov týchto ziskov dosahujú!

Teraz máš šancu toto zmeniť a sám sa začať podieľať na obrovských ziskoch týchto bánk. Ako? Jednoducho! Získaj svoj vlastný podiel vo svojej vlastnej banke, ktorá bude tieto zisky prinášať hlavne svojím klientom, ktorí budú zároveň jej spolumajiteľmi. Práve teraz uvádzame do života jednu z najdôležitejších častí celého projektu OpenEconomy - vlastnú, globálnu banku, ktorej spolumajiteľom sa teraz môžeš stať teraz aj Ty.

Ako získať svoj podiel vo vlastnej globálnej banke?

 

Je to jednoduché a stačia k tomu iba 2 kroky:

1. Najskôr sa zaregistrujte na stránke https://www.17912.open-pre-launch.com/ ako užívateľ projektu. Táto registrácia je úplne zadarmo a nebude Ťa stáť ani cent.

2. Najneskôr v priebehu mesiaca augusta 2011 obdržíš podrobný postup, ako a kde získaš svoju vlastnú bankovú akciu, a to úplne ZADARMO!

 

Získanie podielu na ziskoch banky vďaka svojej vlastnej bankovej akcii je prvou, nie však poslednou možnosťou, ako natrvalo získať stabilný zdroj finančných príjmov pre svoj domáci rozpočet. Tieto príjmy môžeš podstatne zvýšiť tým, že túto možnosť ponúkneš ďalším svojim známym, ktorí si tiež zadarmo môžu zaobstarať svoju vlastnú bankovú akciu.

 

Prečo by si mal túto šancu odporučiť svojim priateľom a známym?

 

Pretože na tom zarobia oni, ale zarobíš aj Ty. Uveďme príklad. Dajme tomu, že klient XY tejto banky uloží na svoj účet v tejto banke 1000, - USD. Jeho účet bude tieto peniaze zhodnocovať garantovane sumou vo výške 6% pa (Ročne). A dajme tomu, že klienta XY si odporučil práve TY. Banka Ti z tohto dôvodu vyplatí bonus vo výške 25% zo zhodnotenia klienta XY. V tomto prípade to teda bude 25% zo sumy, o ktorú sa vďaka garantovanému úroku navýšil vklad na účte klienta XY.

Konkrétne to teda bude v tomto prípade vyzerať takto:

Vklad klienta XY - 1000,- USD

Zhodnotenie vkladu 6% p. a. pre klienta XY - 60, - USD

Bonus 25% zo zhodnotenia pre Teba ako sprostredkovateľa - 15, - USD

 

A teraz si predstav, že túto možnosť doporučíš desiatkam svojich známych a priateľov. Ak ktorýkoľvek z nich sa rozhodne využiť služby banky, ty dostaneš bonus. A garantované zhodnotenie 6% nemusí byť konečné. Len si spomeň, čo sme Ti povedali na začiatku, akých ziskov sú banky schopné v priebehu jediného roka dosiahnuť.

 

Ale to zďaleka nie je všetko! Každý klient dostane k svojmu bankovému účtu aj platobnú kartu. To je dnes štandard. Lenže táto karta ti poskytne viac, než len možnosť platiť v obchodoch a vyberať v bankomatoch. Vďaka tejto karte budeš tiež zarábať. A tu sa tiež prejaví, akému počtu svojich známych a priateľov o tejto možnosti povieš. Pretože ak niektorý z Tvojich známych opäť využije služby tejto platobnej karty, dostane za to finančnú odmenu. Ale nielen on. Odmenu dostane tiež ten, kto mu túto možnosť odporučil, čiže práve Ty. A opäť to nie je všetko! Predstav si, že sa táto možnosť zapáči aj tvojim známym, ktorých si odporučil Ty a oni takisto začnú o tejto možnosti informovať svojich ďalších známych, a tí zase ďalších a ďalších a skupina ľudí pod Tebou tak začne rásť a rásť. Ak ktorýkoľvek z nich využije túto možnosť a začne platobnú kartu využívať k nákupom a výberom peňazí z bankomatov, Ty budeš z každého takéhoto výberu dostávať odmenu. A to celkovo až do 18. úrovne pod Tebou!

 

A čo je na tom najzaujímavejšie! Túto možnosť môžeš ponúknuť svojim priateľom kdekoľvek na svete, bez ohľadu na to, na ktorom kontinente a v ktorej krajine žijú. Kdekoľvek ktokoľvek použije túto kartu a bude patriť do Tvojej siete, Ty dostaneš odmenu z jeho nákupu! A čím viac klientov bude tejto možnosti v Tvojej sieti využívať, Tvoje odmeny budú neustále rásť a môžu tak dosiahnuť desiatok tisíc dolárov mesačne, ale aj súm podstatne vyšších!

 

To ale opäť ešte nie je všetko. Koncom roka 2011 dostanú používatelia projektu k dispozícii vlastnú globálnu elektronickú peňaženku, vďaka ktorej budú môcť posielať a dostávať peniaze za svoje produkty a služby naozaj celosvetovo. A opäť na tom budú zarábať! Len si spomeňte, ako dnes funguje PAYPAL alebo Moneybookers. A teraz si predstavte, že môžete mať podiel z každej obchodnej transakcie!

 

Ale to stále nie je všetko! Počas roka 2012 dostanú užívatelia k dispozícii vlastnú globálnu lotériovú a stávkovú kanceláriu, ktorá im umožní nielen si zahrať o vysoké výhry, ale hlavne im poskytne ďalší zdroj finančných príjmov bez ohľadu na to, či sami vyhrajú alebo nie. Počítame s tým, že celkovo 30% zo vsadených finančných prostriedkov sa vráti späť na účty užívateľov.

 

Predstavte si, že si prostredníctvom Open-Pre-Launch vytvoríte skupinu 10 užívateľov, ktorí sa zaregistrujú priamo pod Vás a vsadia si napríklad 10, - USD týždenne na nejakú číselnú hru. Stávky týchto ľudí vytvoria v súčte balík vo výške 100, - USD. Z tejto sumy 30%, čiže v tomto prípade 30, - USD systém prerozdelí vo forme finančného bonusu medzi užívateľov. Vy v tomto prípade dostanete 20% zo sumy 30, - USD, čiže 6, - USD.

 

A teraz si predstavte, že týchto Vašich 10 užívateľov, ktorým ste účasť na projekte odporučil Vy, urobí voči svojim známym a priateľom to isté a tiež privedú 10 nových užívateľov každý aj títo ľudia si vsadia po 10, - USD týždenne každý. Títo noví užívatelia vytvoria v súčte balík vo výške 1 000, - USD. Z tejto sumy opäť systém rozdelí 30% medzi užívateľov projektu. V tomto prípade rozdelí 300, - USD. Prvých 20% z čiastky 300, - USD dostanú užívatelia, ktorí sú priamo pod Vami, pretože noví užívatelia sú v ich prvom leveli. Pre Vás sú títo noví užívatelia vo Vašom druhom leveli a Vás systém odmení sumou vo výške 10% zo sumy 300, - USD. V tomto prípade teda dostanete bonus vo výške 30, - USD. A tak to pokračuje ďalej a ďalej až do 18. levelu pod Vami.

 

A to sú len niektoré z postupne realizovaných časťí celého projektu, vďaka ktorému sa konečne môžete stať podielnikmi oblastí, ktoré svojim majiteľom a prevádzkovateľom prinášajú dlhodobo a stabilne tie najvyššie zisky. Zaregistrujte na stránke https://www.17912.open-pre-launch.com/ ako užívateľ projektu.

 

Pamätaj! Registrácia je zadarmo a svoju bankovú akciu tiež dostaneš zadarmo! Už len vďaka nej môžeš začať zarábať! Pošli túto informáciu svojim známym a priateľom a budeš zarábať podstatne viac! Len nezabudni miesto adresy stránky pre registráciu vložiť adresu so svojím vlastným číslom, aby sa títo Tvoji známi zaregistrovali pod Teba a nie pod niekoho iného!