Nechajte Váš počítač zarábať!

17.07.2013 10:17

Digitálna generácia je na svete 15. najvýkonnejší výpočtový výkon systému, a takmer 300 tisíc PC je pripojenie k sieti v priebehu iba dvoch mesiacov, môže sa stať najväčším projektom v histórii. MAC verzia prináša DG na nové trhy po celom svete, takže aj viac členov, teraz digitálny zisk dnes.

          Ako to funguje?

 Program pracuje automaticky a nebude zasahovať do iných programov vôbec. To tiež nebude obťažovať s otravné pop-up. Nebudete ani zaznamenať rozdiel v výkonu počítača po inštalácii nášho programu. V skutočnosti jediná vec, ktorú si všimnete, pretože nášho programu je zvýšenie veľkosti vašej peňaženky. Softvér je úplne neškodný. Môžete skontrolovať s akýmkoľvek anti-virus program, ktorý chcete. Náš program sa zmestí spravidla do frontu procesora, bude to nemá vplyv na celkový výkon systému. V skutočnosti program pracuje samostatne, polotovary iba jednu konkrétnu funkciu, ktorú je použitie počítačov náhradné výpočtový výkon ako reťazec počítačov všetkých pracovných smerom k jedinému cieľu. Pomocou distribuovaného spracovania, sme schopní zvýšiť efektivitu spracovania. To je naša super-počítač jeden z najsilnejší na svete, o type, ktorý nie je nikde inde na svete.

        Čo je to vlákno?

Pred začatím procesu, jeho potreby umiestniť do vopred vlákno. Napríklad ihneď po zapnutí počítača spustíte vlákno, ktoré umožňuje pripojiť počítač polotovarov špecifické úlohy, ako je ísť na internet a zobraziť súbory a videá. Moderné procesory majú obrovské množstvo možností, vrátane obrovský potenciál na vytvorenie silnej témy, z ktorých väčšina idú úžitku, pretože majitelia PC nemajú potrebu pre ne.Navrhujeme, že nám umožní používať váš procesor nevyužitý potenciál, ktorý Vám radi zaplatiť za. Naše superpočítač pracuje na základe multithreading. Multithreading umožňuje procesoru je, že pracuje na niekoľkých nití naraz, ich spracovanie paralelne

        Koľko Vlákna je možné spustiť?

počet vlákien možno spustiť priamo súvisí so schopnosťou vášho počítača spustiť, a samozrejme, koľko ste skutočne chcete spustiť. Ak je váš počítač môže bežať až 10 závitmi, potom môžete spustiť, že veľa. V súčasnosti neexistujú žiadne obmedzenia na počet vlákien, ktoré môžete spúšťať.

       Musím byť pripojený k internetu, zatiaľ čo program beží?

Je to nevyhnutne nutné. Spracovanie, že váš počítač polotovary musí byť zdieľaná s inými strojmi, inak distribuované spracovanie nefunguje.

       Ako sa dostanem svoje peniaze?

Môžete získať vaše peniaze, kedykoľvek budete chcieť. Všetko, čo musíte urobiť, je vyplnenie fond stiahnutiu žiadosti na vaše stránky vedenia účtu. Potom, čo je Vaša žiadosť preskúmaná, bude celá požadovaná suma prevedená na bankový účet, ktorú ste uviedli pri registrácii.

Tak neváhajte a začnite robiť!    

https://coingeneration.com/auth/new/330351/

Po kliknutí na registračný link, a vyplnenie mena, emailovej adresy, hesla a captcha kodu, registráciu potvrdíte. Prenesie Vás to na ďalšiu stránku, kde kliknete na osobný (personal), dáte profil, a vyplníte. Musíte uviesť pravdivé telefónne číslo, vyplníte zvyšné údaje (musíte uviesť aspoň jednu peňaženku, alebo č vášho bankového účtu). Potvrdíte, a odošlite.

Stiahnite softvér a začnite!